doulai7239 2013-07-17 10:01
浏览 63
已采纳

使用bootstrap typeahead

I've been trying to get bootstrap typeahead to work, however been having some difficulties doing so.

My code is the following:

<script>
$(document).ready(function() {
    var subjects = [{exp:freeform:entries form_id="2" status="open|closed|pending"}"<?php echo mb_strtolower('{freeform:field:school_name}', 'UTF-8'); ?>", {/exp:freeform:entries}];
    $('input.typeahead"]').typeahead({source: subjects});
});
</script>

<h2>Έχει κάνει ήδη στο σχολείο σας αίτηση;</h2>
<p>Κοιτάξτε τη λίστα πιο κάτο</p>   
{exp:freeform:entries form_id="2" status="open|closed|pending" limit="1"}
    <input type="text" data-provide="typeahead" data-items="    {freeform:absolute_results}" class="typeahead">
{/exp:freeform:entries} 

The exp tags you see are expression engine queries.

var subjects is an array populated by an expression engine query. this is the output as it comes out of the query.

["δημοτικο σχολειο κοκκινοτριμιθιασ α΄", "δημοτικο σχολειο γερμασογειασ", " δημοτικό σχολείο α&#39; καϊμακλίου", "στ΄ δημοτικό σχολείο αγλαντζιάς", "δημοτικό σχολείο αγίου βασιλείου (κ.β.)", "γ&#39; δημοτικό σχολείο λεμεσού", "β&#39; δημοτικό καϊμακλίου", "τεχνικη σχολη μακαριοσ γ&#39;", "gymnasio agiou vasiliou ", "β δημοτικο σχολειο αγλαντζιασ", "α δημοτικο σχολειο αγλατνζιασ", "δημοτικό σχολείο κακοπετριας", "δημοτικό σχολείο αγίου ανδρέα ", "ενιαίο ολοήμερο περιφερειακό δημοτικό σχολείο κυπερούντας", "δημοτικό σχολείο δευτεράς", "ενιαίο ολοήμερο δημοτικό τριμήκληνης", "δημοτικό σχολείο επισκοπής", "β΄ δημοτικό σχολείο ύψωνα", "ενιαίο ολοήμερο δημοτικό ερήμης", "b&#39; ποταμού γερμασόγειας  ", "α΄ δημοτικο σχολειο δαλιου", "ενιαίο ολοήμερο περιφερειακό δημοτικό σχολείο &quot;ιαματική&quot;", "τεχνική και γεωργική σχολή αμμοχώστου αυγόρου", "περιφερειακο δημοτικο σχολειο καλου χωριου λεμεσου", "δημοτικό αγίων ομολογητών", "δημοτικο σχολειο καμπιων", "ιβ΄ λανίτειο δημοτικό λεμεσού (κβ)", "ενιαιο ολοημερο δημοτικο σχολειο αψιουσ", "δημοτικό σχολείο ακρωτηρίου", "iz&#39; δημοτικό λεμεσού", "δημοτικό σχολείο πισσουρίου", "kστ΄ δημοτικό λ/σού-παναγίας τριχερούσας", "κη δημοτικό λεμεσού", "δημοτικο λιβαδιων κ.β.", "β΄ δημοτικό λεμεσού κ.β΄", "δημοτικό σχολείο μαμμάρων", "δημοτικό σχολείο λυμπιών", "α&#39; δημοτικό σχολείο αραδίππου", "δημοτιο σχολειο κυβιδων", "δημοτικο αγιου μαρωνα", "β&#39; δημοτικο σχολειο ξυλοφαγου", "α&#39; δημοτικό σχολείο ύψωνα", "γυμνάσιο τραχωνίου ", "the american academy nicosia", "pascal english school/ ελληνική σχολή πασκαλ", "pascal english school/ ελληνική σχολή πασκαλ", "περιφερειακο λυκειο αποστολου λουκα κολοσσιου", ];

Now when I run the code, I get a message in the console, saying "uncaught referencerror: $ is not defined"

My first thought was that bootstrap did not contain the js plugin, however on double checking the boostrap git.io site, it clearly states that it is packaged in there. I even ran a ctrl+f on the js file and found references to the function (downloaded from http://twitter.github.io/bootstrap/).

Anyone got any ideas what I may be doing wrong?

Thanks in advance for your help!

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanlei1957 2013-07-17 10:54
    关注

    Ok silly mistake, the page was to be loaded thru an ajax request. When testing the call, I ran the script file it's self that didnt include my header and thus links to css & js files. doh!

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 聚类分析或者python进行数据分析
  • ¥15 如何用visual studio code实现html页面
  • ¥15 逻辑谓词和消解原理的运用
  • ¥15 三菱伺服电机按启动按钮有使能但不动作
  • ¥15 js,页面2返回页面1时定位进入的设备
  • ¥50 导入文件到网吧的电脑并且在重启之后不会被恢复
  • ¥15 (希望可以解决问题)ma和mb文件无法正常打开,打开后是空白,但是有正常内存占用,但可以在打开Maya应用程序后打开场景ma和mb格式。
  • ¥20 ML307A在使用AT命令连接EMQX平台的MQTT时被拒绝
  • ¥20 腾讯企业邮箱邮件可以恢复么
  • ¥15 有人知道怎么将自己的迁移策略布到edgecloudsim上使用吗?