douchen7366 2015-02-08 06:15
浏览 67

如何在Golang中使用javascript获取特定的网站元素或提交表单

I used Qt before Golang, I can use javascript in Qt like this:

QWebView* view = new QWebView(parent);
view->load(QUrl("http://www.example.com"));
QString cmd("example.value = \"test\""); //using javascript to fill value
view->page()->mainFrame()->evaluateJavaScript(cmd);

QString cmd2("document.forms[\"Form1\"].submit()");//using javascript to submit a Form
QVariant result = view->page()->mainFrame()->evaluateJavaScript(cmd2);
qDebug() << result.toString(); //get javascript return data

How can I use javascript in Golang to get a specific website elements or submit forms.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doushaqing7080 2015-02-08 07:47
    关注

    How can I use javascript in Golang

    You can use gopherjs, a compiler from Go to JavaScript.

    You can see an example in the tidwall/digitalrain project, where the digitalrain.go file access html elements

    js.Global.Get("document").Get("head").Call("appendChild", sheet)
    js.Global.Get("document").Set("title", "whoa")
    

    (for a great effect)

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 对于相关问题的求解与代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 信号傅里叶变换在matlab上遇到的小问题请求帮助
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器
  • ¥15 电脑桌面设定一个区域禁止鼠标操作
  • ¥15 求NPF226060磁芯的详细资料