weixin_33711641 2012-06-12 16:01 采纳率: 0%
浏览 108

PrimeFaces数据表更新

I have this code for my webpage

    <h:form id="formTipoGeneracion"
            enctype="multipart/form-data">
        <p:growl id="mensajesCargaArchivos"
                 showDetail="true"/>
        <p:fileUpload mode="simple"
                      value="#{generador.archivoSeleccionado}"/>
        <br/>
        <p:commandButton value="Agregar"
                         ajax="false"
                         action="#{generador.doAgregarArchivo}"/>
        <p:dataTable id="dtArchivos"
                     var="archivo"
                     emptyMessage="No se ha cargado ningun archivo en el servidor."
                     value="#{generador.archivos}">
            <p:column>
                <f:facet name="header">
                    <h:outputText value="Nombre del archivo"/>
                </f:facet>
                <h:outputText value="#{archivo}"/>
            </p:column>
            <p:column>
                <f:facet name="header">
                    <h:outputText value="Quitar archivo?"/>
                </f:facet>
                <p:commandLink value="[  X  ]" update="@form"
                               action="#{generador.doEliminarArchivo(archivo)}"/>
            </p:column>
        </p:dataTable>
    </h:form>

I have a very big doubt, when I have <p:commandLink ... update="@form" .../> the table updates its data correctly but if I have <p:commandLink ... update="dtArchivos" .../> (instead of rendering the whole form just render the DataTable) the information on the table doesn't update.

Why is this happening? Tools: PrimeFaces 3.3, Mojarra 2.1.6, Tomcat 7.0.14 Bean's scope: ViewScope

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • wal_bing 2020-10-09 17:10
    关注

    you should use h:panelGroup

    like:

    <h:panelGroup id="updateTable">
        <p:dataTable id="dtArchivos"
                         var="archivo"
                         emptyMessage="No se ha cargado ningun archivo en el servidor."
                         value="#{generador.archivos}">
                                            ............
        </p:dataTable>
    </h:panelGroup>
    

    and set update like update="updateTable"

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥88 找成都本地经验丰富懂小程序开发的技术大咖
  • ¥15 如何处理复杂数据表格的除法运算
  • ¥15 如何用stc8h1k08的片子做485数据透传的功能?(关键词-串口)
  • ¥15 有兄弟姐妹会用word插图功能制作类似citespace的图片吗?
  • ¥200 uniapp长期运行卡死问题解决
  • ¥15 请教:如何用postman调用本地虚拟机区块链接上的合约?
  • ¥15 为什么使用javacv转封装rtsp为rtmp时出现如下问题:[h264 @ 000000004faf7500]no frame?
  • ¥15 乘性高斯噪声在深度学习网络中的应用
  • ¥15 关于docker部署flink集成hadoop的yarn,请教个问题 flink启动yarn-session.sh连不上hadoop,这个整了好几天一直不行,求帮忙看一下怎么解决
  • ¥15 深度学习根据CNN网络模型,搭建BP模型并训练MNIST数据集