小样样520 2015-07-27 08:00 采纳率: 55.6%
浏览 3948
已采纳

easyui 面板关闭后无法再次打开

 function add(){
        $('#add').panel({
            width:500,
            height:150,
            title:'My Panel',
            closable:true,  
            tools:[{
            iconCls:'icon-remove',
            handler:function(){}
            },{
            iconCls:'icon-save',
            handler:function(){alert('save')}
            }]
        });         
    }

定义了一个按钮,点击就会打开面板,面板设定有关闭功能,但是关闭后在点按钮却打不开,求大神解救,谢谢

  • 写回答

2条回答

  • Go 旅城通票 2015-07-27 08:27
    关注

    没有问题,你怎么搞的?打开要调用open方法,不是在执行panel方法初始化对象

        <div style="margin:20px 0 10px 0;">
            <a href="#" class="easyui-linkbutton" onclick="javascript:$('#p').panel('open')">Open</a>
            <a href="#" class="easyui-linkbutton" onclick="javascript:$('#p').panel('close')">Close</a>
        </div>
        <div id="p" class="easyui-panel" title="Basic Panel" style="width:700px;height:200px;padding:10px;" data-options="closable:true">
            <p style="font-size:14px">jQuery EasyUI framework helps you build your web pages easily.</p>
            <ul>
                <li>easyui is a collection of user-interface plugin based on jQuery.</li>
                <li>easyui provides essential functionality for building modem, interactive, javascript applications.</li>
                <li>using easyui you don't need to write many javascript code, you usually defines user-interface by writing some HTML markup.</li>
                <li>complete framework for HTML5 web page.</li>
                <li>easyui save your time and scales while developing your products.</li>
                <li>easyui is very easy but powerful.</li>
            </ul>
        </div>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站
  • ¥50 成都蓉城足球俱乐部小程序抢票
  • ¥15 yolov7训练自己的数据集
  • ¥15 esp8266与51单片机连接问题(标签-单片机|关键词-串口)(相关搜索:51单片机|单片机|测试代码)
  • ¥15 电力市场出清matlab yalmip kkt 双层优化问题
  • ¥30 ros小车路径规划实现不了,如何解决?(操作系统-ubuntu)