darkelf9 2008-07-04 15:11
浏览 290
已采纳

eclipse 3.3 的Product Configuration功能eclipse 3.4中没有

eclipse 3.3的Product Configuration可以指定插件的位置
这样我可以把自己下载的插件放在一个特定的目录
以后升级eclipse我就不需要再重新配置下载各个插件了

但是在eclipse 3.4找不到这个功能了

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • hjgundam 2008-07-04 16:42
    关注

    看下这个吧[url]http://wiki.eclipse.org/Equinox_p2_Getting_Started[/url]

    你想要的功能被p2取代了。

    里面讲到怎么使用原来的Update Manager的功能
    [quote]
    In Eclipse platform version 3.4, the old Update Manager still exists under the covers for backwards compatibility. You can even re-enable the old Update user interface by enabling the "Classic Update" capability on the General > Capabilities preference page.
    [/quote]

    然后不幸的是,我的Eclipse3.4找不到General > Capabilities了 :( 实在汗颜啊,不知道怎么开启了。

    文章最后还提到
    [quote]
    Removing p2
    Equinox p2 Removal describes the steps to completely remove p2 from the platform and revert to using the original Eclipse Update Manager. In addition, for Eclipse project 3.4 builds onwards, there is a link on the right hand side of the download page called "Eclipse Classic Update Manager". This gives a link to a script that can be used to remove p2 from any Eclipse SDK, platform binary, or platform SDK build.
    [/quote]

    我就不敢试了,怕了,你用dropin应该就可以解决问题了

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 深度学习根据CNN网络模型,搭建BP模型并训练MNIST数据集
  • ¥15 lammps拉伸应力应变曲线分析
  • ¥15 C++ 头文件/宏冲突问题解决
  • ¥15 用comsol模拟大气湍流通过底部加热(温度不同)的腔体
  • ¥50 安卓adb backup备份子用户应用数据失败
  • ¥20 有人能用聚类分析帮我分析一下文本内容嘛
  • ¥15 请问Lammps做复合材料拉伸模拟,应力应变曲线问题
  • ¥30 python代码,帮调试,帮帮忙吧
  • ¥15 #MATLAB仿真#车辆换道路径规划
  • ¥15 java 操作 elasticsearch 8.1 实现 索引的重建