dongzuan4860 2018-01-22 15:35
浏览 50
已采纳

如何使用锚标记在laravel中路由?

Below is my code in web.php

$api->get('admin/views/query/new_query', 'AdminViewsController@answer_to_query');

In my controller:

public function answer_to_query() {
    return view('admin.query.new_query');
  }

In my view:

<div class="btn-group">                             
    <a href="#/query_list/answer_to_query" class="btn btn-xs green" type="button" data-toggle="dropdown" aria-expanded="false" ui-sref="querydtlsController"> View<i class="fa fa-angle"></i>
   </a>
</div>

I dont know how to call my method answer_to_query from above page to display my new_query page.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • duanshan5259 2018-01-22 15:37
    关注

    You can use url() helper if you don't want to name the route for some reason:

    <a href="{{ url('admin/views/query/new_query') }}"
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 python点云生成mesh精度不够怎么办
  • ¥15 QT C++ 鼠标键盘通信
  • ¥15 改进Yolov8时添加的注意力模块在task.py里检测不到
  • ¥50 高维数据处理方法求指导
  • ¥100 数字取证课程 关于FAT文件系统的操作
  • ¥15 如何使用js实现打印时每页设置统一的标题
  • ¥15 安装TIA PortalV15.1报错
  • ¥15 能把水桶搬到饮水机的机械设计
  • ¥15 Android Studio中如何把H5逻辑放在Assets 文件夹中以实现将h5代码打包为apk
  • ¥15 使用小程序wx.createWebAudioContext()开发节拍器