dsz7121 2015-06-14 11:04
浏览 72
已采纳

无法使用jquery加载php文件并在文件外部访问变量

If I load my php file (Home.php) via Jquery, I can't seem to be able to access $var in my Home.php file. It loads succesfuly but I get this "undefined" error:

( ! ) Notice: Undefined variable: var in /media/sf_sandbox/linksup/view/Home.php

I have done this in this exact same order. I declare the variable:

index.php

<?php
    $var = "bar";
?>

I load the file Home.php with .load():

index.php

<div id="ContentContainer">
    <script>        
        $( "#ContentContainer" ).load( "view/Home.php" );
    </script>
</div>

I then try to get the value of $var in Home.php:

Home.php

<div class="row">
        <div class="col-md-12">
            <h2>Home</h2>
            <?php echo $var?>
        </div>
</div>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • drwpbrv668670 2015-06-14 11:10
    关注

    Why you are using jquery for that purpose. PHP include_once() will do that easily.

    In Home.php do like below:-

    <?php include_once('index.php');?>
    <div class="row">
            <div class="col-md-12">
                <h2>Home</h2>
                <?php echo $var?>
            </div>
    </div>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 数学的三元一次方程求解
  • ¥20 iqoo11 如何下载安装工程模式
  • ¥15 本题的答案是不是有问题
  • ¥15 关于#r语言#的问题:(svydesign)为什么在一个大的数据集中抽取了一个小数据集
  • ¥15 C++使用Gunplot
  • ¥15 这个电路是如何实现路灯控制器的,原理是什么,怎么求解灯亮起后熄灭的时间如图?
  • ¥15 matlab数字图像处理频率域滤波
  • ¥15 在abaqus做了二维正交切削模型,给刀具添加了超声振动条件后输出切削力为什么比普通切削增大这么多
  • ¥15 ELGamal和paillier计算效率谁快?
  • ¥15 蓝桥杯单片机第十三届第一场,整点继电器吸合,5s后断开出现了问题