doubiaokai4998 2016-05-07 20:32
浏览 65
已采纳

从Codeigniter执行Python文件

I have some trouble to execute a Python file from a Codeigniter controller's function.

~/application/controllers/Lights.php :

header("Access-Control-Allow-Origin: *");
class Lights extends CI_Controller {
    public function __construct() {
        parent::__construct ();
        $this->load->helper ( array ('url', 'form') );
    }
    public function turnOn() {
        system('sudo python test.py > /dev/null 2>/dev/null &');
    }
}

but when I try to execute a system call, like :

system("sudo gpio mode 15 out");

this works perfectly.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dops57958 2016-05-07 20:39
    关注

    Provide the full path to python binary and script, i.e.:

    system('/full/path/to/python /full/path/to/test.py > /dev/null 2>/dev/null &');
    

    If the python binary is already on the PATH of your apache user (apache/www-user), you may ignore the full path.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 基于MSP430f5529的MPU6050驱动,求出欧拉角
  • ¥20 Java-Oj-桌布的计算
  • ¥15 powerbuilder中的datawindow数据整合到新的DataWindow
  • ¥20 有人知道这种图怎么画吗?
  • ¥15 pyqt6如何引用qrc文件加载里面的的资源
  • ¥15 安卓JNI项目使用lua上的问题
  • ¥20 RL+GNN解决人员排班问题时梯度消失
  • ¥60 要数控稳压电源测试数据
  • ¥15 能帮我写下这个编程吗
  • ¥15 ikuai客户端l2tp协议链接报终止15信号和无法将p.p.p6转换为我的l2tp线路