dongranding3909 2011-04-02 07:25
浏览 88
已采纳

当浏览器滚动时,div标签在视图中浮动

I was wondering how to make a div tag float within the screen when a user scrolls down or up on a browser?

For example: yelp.com : http://www.yelp.com/search?find_desc=&ns=1&find_loc=los+angeles%2Cca If you look at their map on the right side, it is fixed in a position but when you scroll down, the map will scroll with you.

Can someone help me?

Thank you!

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanlie7962 2011-04-02 07:28
    关注
    var $sdiv = $("#mydiv");
    $(window).scroll(function() {
        $sdiv.stop().animate({
            "marginTop": ($(window).scrollTop() + 50) + "px"
        }, "slow");
    });
    

    Check working example at http://jsfiddle.net/N7xqC/

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥50 易语言把MYSQL数据库中的数据添加至组合框
  • ¥20 求数据集和代码#有偿答复
  • ¥15 关于下拉菜单选项关联的问题
  • ¥20 java-OJ-健康体检
  • ¥15 rs485的上拉下拉,不会对a-b<-200mv有影响吗,就是接受时,对判断逻辑0有影响吗
  • ¥15 使用phpstudy在云服务器上搭建个人网站
  • ¥15 应该如何判断含间隙的曲柄摇杆机构,轴与轴承是否发生了碰撞?
  • ¥15 vue3+express部署到nginx
  • ¥20 搭建pt1000三线制高精度测温电路
  • ¥15 使用Jdk8自带的算法,和Jdk11自带的加密结果会一样吗,不一样的话有什么解决方案,Jdk不能升级的情况