dougengqiu8031 2018-09-21 06:58 采纳率: 100%
浏览 1077

我的服务器中没有`/ usr / local / php / bin / phpize`

There is an example for configure the imap to PHP, I copied from Internet:

yum install -y libc-client-devel

/usr/local/src/centos-sdk/source2/php/php-5.6.30/ext/imap
/usr/local/php/bin/phpize

./configure -with-php-config=/usr/local/bin/php-config -with-imap -with-imap-ssl -with-kerberos -with-libdir=lib64

make && make install

echo "extension=imap.so" >> /etc/php.ini

service php-fpm restart

But I can not find the bin/ directory in the 3rd line:

/usr/local/php/bin/phpize

there only a var/ directory under my CentOS 7 Server.

[root@localhost php]# ls
var
[root@localhost php]# pwd
/usr/local/php
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douge3492 2018-09-21 07:04
    关注

    You need the php-devel package (CentOS) :

    yum install php-devel
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻看一个题
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站
  • ¥50 成都蓉城足球俱乐部小程序抢票
  • ¥15 yolov7训练自己的数据集
  • ¥15 esp8266与51单片机连接问题(标签-单片机|关键词-串口)(相关搜索:51单片机|单片机|测试代码)