douduan3203 2017-06-04 12:31
浏览 124
已采纳

如何在Wordpress中添加带子菜单的菜单

I'm trying to add a menu with submenues in Wordpress, but so far my attempts don't seem to work:

add_filter( 'wp_nav_menu_items', 'practice_areas', 11, 3 );

function practice_areas( $items, $args ) {
    $items .= '<ul><a href="'. addslashes("#") . '">Practice Areas</a>';
    $items .= '<li><a href="'. addslashes("#") . '">Practice Areas</a></li>';
    $items .= '</ul>';
    return $items;
}

How can I go about adding a menue with submenues?

Thank you all in advance.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • drhzn3911 2017-06-04 13:23
    关注

    You should do the code this way to find it working.

    add_filter( 'wp_nav_menu_items', 'practice_areas', 11, 3 );
    
    function practice_areas( $items, $args ) {
        $items .= '<li id="menu-item-25" class="menu-item menu-item-type-post_type menu-item-object-page menu-item-25"><a href="http://test-main-menu">Test main menu</a>
    <ul>
    <li><a href="#test-submenu">Test submenu</a></li>
    </ul>
    </li>';
        return $items;
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥35 平滑拟合曲线该如何生成
  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 自己瞎改改,结果现在又运行不了了
  • ¥15 链式存储应该如何解决
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站