duanhui4160 2014-03-06 06:33
浏览 37
已采纳

在Javascript中使用PHP参数

I have a parameter of PHP of $test1, I want to add some scenario in JS which if $test1 exists, it will show some coding in JavaScript. I have drafted some code as follow and it doesn't work. What may it cause?

        <script type="text/javascript"><!--
            myChart.setXMLData("
            "<categories>" +
                "<category label='1'/>" +
                "<category label='2'/>" +
            "</categories>" +
            if($test1['transactions_tmp']) {
            "<dataset>" +
                "<set value='147400'/>" +
                "<set value='189100'/>" +
            "</dataset>" +
            }
            "</chart>");
        // -->
        </script>
  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • douren2395 2014-03-06 06:38
    关注

    Try this:

    <script type="text/javascript">
                myChart.setXMLData(
                "<categories>" +
                    "<category label='1'/>" +
                    "<category label='2'/>" +
                "</categories>" +
                "<?php if($test1['transactions_tmp']) { ?>" +
                "<dataset>" +
                    "<set value='147400'/>" +
                    "<set value='189100'/>" +
                "</dataset>" +
                "<?php } ?>" +
                "</chart>");
    
    </script>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 腾讯企业邮箱邮件可以恢复么
  • ¥15 有人知道怎么将自己的迁移策略布到edgecloudsim上使用吗?
  • ¥15 错误 LNK2001 无法解析的外部符号
  • ¥50 安装pyaudiokits失败
  • ¥15 计组这些题应该咋做呀
  • ¥60 更换迈创SOL6M4AE卡的时候,驱动要重新装才能使用,怎么解决?
  • ¥15 让node服务器有自动加载文件的功能
  • ¥15 jmeter脚本回放有的是对的有的是错的
  • ¥15 r语言蛋白组学相关问题
  • ¥15 Python时间序列如何拟合疏系数模型