donglizhan7848 2013-10-17 13:28
浏览 20
已采纳

从C#到PHP的DES加密

I am trying to port an encryption algorithm from C# to PHP. I know that the cipher mode is CBC and the encryption algorithm DES The initialization vector (IV) is

private static byte[] IV = { 38, 55, 206, 48, 28, 64, 20, 16 };

My problem is how the above IV, would be translated in php code?

My php code looks like this

$iv = ?;

mcrypt_encrypt(MCRYPT_DES, $key, $msg, MCRYPT_MODE_CBC, $iv);

Thanks

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongyi1159 2013-10-17 13:32
    关注

    Use pack

    $iv = pack('C*', 38, 55, 206, 48, 28, 64, 20, 16);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 蓝牙耳机怎么查看日志
  • ¥15 Fluent齿轮搅油
  • ¥15 八爪鱼爬数据为什么自己停了
  • ¥15 交替优化波束形成和ris反射角使保密速率最大化
  • ¥15 树莓派与pix飞控通信
  • ¥15 自动转发微信群信息到另外一个微信群
  • ¥15 outlook无法配置成功
  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏