dongshenling6585 2014-08-08 18:06
浏览 55
已采纳

提交ajax后如何清理表单?

First of all: I tried to search the answer in the web and I found like 20 examples of code. But I failed. still nothing is working.

I'm making a simple chat and i need to clean my form after submitting data via ajax. Here is the code:

<form id="ChatFrom" class="chatMessageField" action="Amess.php" method="post">
    <input class="chatMessageField" type="text" name="mess" /><br />
    <input class="chatMessageBtn" type="button" value="Отправить" onclick="SendForm();" />
</form>

<script type="text/javascript" src="http://scriptjava.net/source/scriptjava/scriptjava.js"></script>
<script type="text/javascript">
    function SendForm() {
        $$f({
            formid:'ChatFrom',
            url:'Amess.php',
        });
    }
</script>
  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • duankanjian4642 2014-08-08 18:12
    关注
    $("#ChatFrom")[0].reset()
        // or
     $("#ChatFrom").get(0).reset()
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 unity第一人称射击小游戏,有demo,在原脚本的基础上进行修改以达到要求
  • ¥15 买了个传感器,根据商家发的代码和步骤使用但是代码报错了不会改,有没有人可以看看
  • ¥15 关于#Java#的问题,如何解决?
  • ¥15 加热介质是液体,换热器壳侧导热系数和总的导热系数怎么算
  • ¥100 嵌入式系统基于PIC16F882和热敏电阻的数字温度计
  • ¥15 cmd cl 0x000007b
  • ¥20 BAPI_PR_CHANGE how to add account assignment information for service line
  • ¥500 火焰左右视图、视差(基于双目相机)
  • ¥100 set_link_state
  • ¥15 虚幻5 UE美术毛发渲染