doudu4282 2017-05-01 12:56
浏览 98
已采纳

定义与否wp_ajax_nopriv

I'm building a plugin for WP that use AJAX functionality. I define 'wp_ajax_my_action' and it works good. Should I handle 'wp_ajax_nopriv' if I do not need access for non 'authenticated' users. This AJAX should work only in the admin side.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsbo44836129 2017-05-01 14:36
    关注

    If the AJAX action is only necessary for logged in users then you don't need the wp_ajax_nopriv_{action} hook.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 怎么让wx群机器人发送音乐
  • ¥15 fesafe材料库问题
  • ¥35 beats蓝牙耳机怎么查看日志
  • ¥15 Fluent齿轮搅油
  • ¥15 八爪鱼爬数据为什么自己停了
  • ¥15 交替优化波束形成和ris反射角使保密速率最大化
  • ¥15 树莓派与pix飞控通信
  • ¥15 自动转发微信群信息到另外一个微信群
  • ¥15 outlook无法配置成功
  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站