dougou1127 2013-03-30 05:02
浏览 113

如何在使用plupload时获取要上载的数据

Iam using plupload for multiple image uploadings in my site and I wrote code like

$(".drag-here").pluploadQueue({
            // General settings
            runtimes : 'html5',                                
            url : '/index.php?ext=events&action=uploadphoto_action',
            max_file_size : '10mb',
            chunk_size : '1mb',
            unique_names : true,
            dragdrop : true,
            multiple_queues : false,
            multi_selection : false,
            max_file_count : 10,
            filters : [
                {title : "Image files", extensions : "jpg,gif,png,jpeg"}                
            ],

            // Specify what files to browse for

            init : {
                FilesAdded: function(up, files) {
                    up.start();                        
                },
                UploadComplete: function(up, files) {
                   $.each(files, function(i, file) {
                        alert(file);
                    });                        
                }
            }
        });

but in my 'uploadphoto_action' method if I printing $_REQUEST it dosnt give me the files data...where I done mistake

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douhuan6157 2013-03-30 05:05
    关注

    Use $_FILES to get the file data.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器