dqtiober37522 2014-02-16 13:11
浏览 43
已采纳

如何使用AJAX GET传递php值

I would like to send a php value with this function

$k = $_GET['k'];

function getData() {
    $.post('page.php', {
    action  : 'loader',
    number : $settings.nop,
    offset : offset,

    //I LIKE TO SEND $k
}
  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • drrhr20884 2014-02-16 13:17
    关注

    PHP is a server side language and JS is a client side language So this variable is not directly accessible in javascript which can be sent in an ajax request.

    So from php side you can expose this variable $k using a global variable and then send it in the ajax call from Js like this

    PHP

    <script type="text/javascript">
      window.myGlobalVariable = "<?php echo $_GET['k'] ?>"
    </script>
    

    Now you can send it in JS like this.

    JS

    function getData() {
        $.post('page.php', {
        action  : 'loader',
        number : $settings.nop,
        offset : offset,
        variable : myGlobalVariable //Value of myGlobalVariable will be set by PHP code
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码