dougu3290 2018-11-16 11:37
浏览 79

where子句中的日期比较:在具有流明的mongodb中

in mongodb date is stored in below format ,

"delivery_at" : {
        "date" : "2018-11-15 13:41:38.000000", 
        "timezone_type" : NumberInt(1), 
        "timezone" : "+00:00"
    }, 

in my search string date is passed as below,

$data = "2018-11-16";

my query is like below for mongodb,

 $query->where("delivery_at", ">=", new \DateTime($data ));

but it not gives me expected result with mongodb

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongxiequ3724 2018-11-16 11:48
    关注

    Laravel's Eloquent supports Carbon/DateTime objects
    for more reference you can go to How to compare date with mongodb iso date in laravel mongodb eloquent query? hope it help

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 python的qt5界面
  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致
  • ¥15 apm2.8飞控罗盘bad health,加速度计校准失败
  • ¥15 求解O-S方程的特征值问题给出边界层布拉休斯平行流的中性曲线
  • ¥15 谁有desed数据集呀
  • ¥20 手写数字识别运行c仿真时,程序报错错误代码sim211-100