douhan4093 2017-03-01 15:19
浏览 221

合并2个系列,laravel

I have 2 collections and i want to merge them into 1 collection:

$campagnes3 = Leads1_Voorverzameld::select(array('leads1_voorverzameld.*', \DB::raw('COUNT(leads1_voorverzameld.Campagne_Id) as Avleads')))
    ->leftJoin('campagnes', 'campagnes.Campagne_Id', '=', 'leads1_voorverzameld.Campagne_Id')
    ->where('leads1_voorverzameld.Aanvullende_Gegevens', '=', '1')
    ->groupBy('leads1_voorverzameld.Campagne_Id', \DB::raw("YEAR(leads1_voorverzameld.Voorverzameld_Datum)"), \DB::raw("MONTH(leads1_voorverzameld.Voorverzameld_Datum)"))
    ->orderBy(\DB::raw("YEAR(leads1_voorverzameld.Voorverzameld_Datum)"))
    ->get();

    $campagnes4 = Leads1_Voorverzameld::select(array('leads1_voorverzameld.*', \DB::raw('COUNT(leads1_voorverzameld.Campagne_Id) as leads')))
    ->leftJoin('campagnes', 'campagnes.Campagne_Id', '=', 'leads1_voorverzameld.Campagne_Id')
    ->groupBy('leads1_voorverzameld.Campagne_Id', \DB::raw("YEAR(leads1_voorverzameld.Voorverzameld_Datum)"), \DB::raw("MONTH(leads1_voorverzameld.Voorverzameld_Datum)"))
    ->orderBy(\DB::raw("YEAR(leads1_voorverzameld.Voorverzameld_Datum)"))
    ->get();

$av = $campagnes3->toBase()->merge($campagnes4);

sending $av to my view

output now:

Gives me there are 2 voorverzamelde leads and then on next row there is 1 with AV and then voorverzamelde leads column is empty.

Output should be that there are 2 voorverzamelde Leads and 1 of them contains AV so they should be linked. Any Help?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongxibo2095 2017-03-01 16:20
    关注
    $av = $campagnes3->combine($campagnes4);
    

    You can use the combine method from Laravel's collections.

    It will merge your two collections into one if they have same attributes.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 #MATLAB仿真#车辆换道路径规划
  • ¥15 java 操作 elasticsearch 8.1 实现 索引的重建
  • ¥15 数据可视化Python
  • ¥15 要给毕业设计添加扫码登录的功能!!有偿
  • ¥15 kafka 分区副本增加会导致消息丢失或者不可用吗?
  • ¥15 微信公众号自制会员卡没有收款渠道啊
  • ¥100 Jenkins自动化部署—悬赏100元
  • ¥15 关于#python#的问题:求帮写python代码
  • ¥20 MATLAB画图图形出现上下震荡的线条
  • ¥15 关于#windows#的问题:怎么用WIN 11系统的电脑 克隆WIN NT3.51-4.0系统的硬盘