dream0614 2014-02-12 00:53
浏览 23
已采纳

正则表达式在html中找到元素的每个实例[重复]

I'm scraping an html page that has X amount of instances of the element class="page-title" inside a div element id="row-1"

So we have something like:

<div id="row-1">
    <div class="page-title">
        <span><h4><a>text I want to grab</a></h4></span>    
    </div>
</div>    

There could be 1,2,3,10 of these rows. Could anyone help explain how I can grab every instance of the page title if there are multiple rows?

</div>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doubenggua9430 2014-02-12 00:59
    关注

    Whatever you do, don't use a regex! HE COMES

    Instead, use a parser:

    $dom = new DOMDocument();
    $dom->loadHTML($your_html_source_here);
    $xpath = new DOMXPath($dom);
    $nodes = $xpath->query("//*[@id='row-1']/div[@class='page-title']");
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求螺旋焊缝的图像处理
  • ¥15 blast算法(相关搜索:数据库)
  • ¥15 请问有人会紧聚焦相关的matlab知识嘛?
  • ¥15 网络通信安全解决方案
  • ¥50 yalmip+Gurobi
  • ¥20 win10修改放大文本以及缩放与布局后蓝屏无法正常进入桌面
  • ¥15 itunes恢复数据最后一步发生错误
  • ¥15 关于#windows#的问题:2024年5月15日的win11更新后资源管理器没有地址栏了顶部的地址栏和文件搜索都消失了
  • ¥100 H5网页如何调用微信扫一扫功能?
  • ¥15 讲解电路图,付费求解