douwendu2460 2018-09-06 13:03
浏览 160
已采纳

如何在sql查询中处理数组值

I have a personID array like this (123,456,789,etc...) What I want to do is to query like this SELECT * FROM tblperson WHERE personID <> '123' or personID <> '456' or personID <> '789'

Note that the personID i want to get is from dynamic array. Thanks!

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongmi19720408 2018-09-06 13:04
    关注

    Use not in

    SELECT * FROM tblperson WHERE personID not in ( 123 ,456 , 789)
    

    As you are using javascript, try below code to generate your query

    var ids = [123 ,456 , 789];
    var query = 'SELECT * FROM table WHERE id not IN (' + ids.join() + ')';
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 set_link_state
  • ¥15 虚幻5 UE美术毛发渲染
  • ¥15 CVRP 图论 物流运输优化
  • ¥15 Tableau online 嵌入ppt失败
  • ¥100 支付宝网页转账系统不识别账号
  • ¥15 基于单片机的靶位控制系统
  • ¥15 真我手机蓝牙传输进度消息被关闭了,怎么打开?(关键词-消息通知)
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度