douqu2712 2014-08-12 19:43
浏览 65

Laravel TokenMismatchException

I seem to get this error occasionally on CSRF enabled forms. But once you go back and try submitting the form again, it works.

Illuminate\Session\TokenMismatchException: 
/var/www/laravel/app/filters.php:100 {closure}
[internal]:0 call_user_func_array
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Events/Dispatcher.php:199 fire
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Events/Dispatcher.php:154 until
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/Router.php:1399 callRouteFilter
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/Router.php:1361 callAttachedBefores
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/Router.php:1248 callRouteBefore
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/Router.php:996 dispatchToRoute
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/Router.php:968 dispatch
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/Application.php:738 dispatch
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/Application.php:708 handle
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Http/FrameGuard.php:38 handle
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Session/Middleware.php:72 handle
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Cookie/Queue.php:47 handle
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Cookie/Guard.php:51 handle
/var/www/laravel/vendor/stack/builder/src/Stack/StackedHttpKernel.php:23 handle
/var/www/laravel/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/Application.php:606 run
/var/www/laravel/public/index.php:49 [main]

if there is any other information that might help, let me know. Thanks!

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douhui3760 2014-12-26 14:29
    关注

    This error happens if CSRF filter is on and the Form::token() is not used to generate hidden csrf token. Often this is missed if you are sending ajax calls.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求差集那个函数有问题,有无佬可以解决
  • ¥15 【提问】基于Invest的水源涵养
  • ¥20 微信网友居然可以通过vx号找到我绑的手机号
  • ¥15 寻一个支付宝扫码远程授权登录的软件助手app
  • ¥15 解riccati方程组
  • ¥15 display:none;样式在嵌套结构中的已设置了display样式的元素上不起作用?
  • ¥15 使用rabbitMQ 消息队列作为url源进行多线程爬取时,总有几个url没有处理的问题。
  • ¥15 Ubuntu在安装序列比对软件STAR时出现报错如何解决
  • ¥50 树莓派安卓APK系统签名
  • ¥65 汇编语言除法溢出问题