duanchuang1935 2016-05-03 12:04
浏览 59
已采纳

在wordpress中循环分类

i have some trouble with a loop. I need to display some div every 6 iterations

<div class="category_block">    
<?php foreach (get_categories() as $cat) : ?>
    <div class="category_item">
        <img src="<?php echo z_taxonomy_image_url($cat->term_id); ?>" />
        <a href="<?php echo get_category_link($cat->term_id); ?>"><?php echo $cat->cat_name; ?></a>
        <span><?php echo $cat->category_count; ?></span>
    </div>
<?php endforeach; ?>
</div>

What i need to do?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongshi2836 2016-05-03 12:17
    关注

    You can create some variable and can check that variable's value. If that's 6, 12, or 18 etc ... then you can put your etc ... have a code example below:

    <div class="category_block">    
    <?php $counter = 0; ?>
    <?php foreach (get_categories() as $cat) :
    $counter++;
    ?>
    
        <div class="category_item">
         <?php if($counter % 6 == 0) {>
         <div class="custom-div"></div> 
        <?php } ?>
            <img src="<?php echo z_taxonomy_image_url($cat->term_id); ?>" />
            <a href="<?php echo get_category_link($cat->term_id); ?>"><?php echo $cat->cat_name; ?></a>
            <span><?php echo $cat->category_count; ?></span>
        </div>
    <?php endforeach; ?>
    </div>
    

    Hope, that solves your issue.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 很想要一个很好的答案或提示
  • ¥15 扫描项目中发现AndroidOS.Agent、Android/SmsThief.LI!tr
  • ¥15 怀疑手机被监控,请问怎么解决和防止
  • ¥15 Qt下使用tcp获取数据的详细操作
  • ¥15 idea右下角设置编码是灰色的
  • ¥15 全志H618ROM新增分区
  • ¥15 在grasshopper里DrawViewportWires更改预览后,禁用电池仍然显示
  • ¥15 NAO机器人的录音程序保存问题
  • ¥15 C#读写EXCEL文件,不同编译
  • ¥15 MapReduce结果输出到HBase,一直连接不上MySQL