dongshuo6503 2015-05-01 20:31
浏览 193

如何在PHP中使用ImageMagick将SVG转换为PNG?

I want to convert SVG into PNG using ImageMagick using PHP. I have installed ImageMagick on XAMPP and verified it using phpinfo(), but still can't generate images. Here is my code:

$svg = file_get_contents($svg_file);
//echo $svg;
$im = new Imagick();    
//$im->setBackgroundColor(new ImagickPixel('transparent'));  
// $svg = str_replace(array("color1","color2"),array("red","lightblue"),$svg);
$im->readImageBlob($svg);
//$im->setImageFormat("png32");
$im->setImageFormat("png24");
// $im->resizeImage(720, 445, imagick::FILTER_LANCZOS, 1);  
// $im->adaptiveResizeImage(720, 445);    
$im->writeImage($png_file);
header('Content-type: image/png');
echo $im;
$im->clear();
$im->destroy();
  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • dsj83686 2015-05-01 21:44
    关注

    Read this Imagick on Windows 8 xampp

    I make this example and works for me, just download the blank-us-map.svg

    <?php
    
    $usmap = 'blank-us-map.svg';
    $im = new Imagick();
    $svg = file_get_contents($usmap);
    
    $im->readImageBlob($svg);
    
    $im->setImageFormat("png24");
    $im->resizeImage(720, 445, imagick::FILTER_LANCZOS, 1);  /*Optional, if you need to resize*/
    
    $im->writeImage('blank-us-map.png');
    
    header('Content-type: image/png');
    echo $im;
    
    $im->clear();
    $im->destroy();
    
    ?>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求解答一道线性规划题,用lingo编程运行,第一问要求写出数学模型和lingo语言编程模型,第二问第三问解答就行,我的ddl要到了谁来求了
  • ¥50 树莓派安卓APK系统签名
  • ¥15 maple软件,用solve求反函数出现rootof,怎么办?
  • ¥65 汇编语言除法溢出问题
  • ¥15 Visual Studio问题
  • ¥20 求一个html代码,有偿
  • ¥100 关于使用MATLAB中copularnd函数的问题
  • ¥20 在虚拟机的pycharm上
  • ¥15 jupyterthemes 设置完毕后没有效果
  • ¥15 matlab图像高斯低通滤波