dongza5150 2014-03-06 12:22
浏览 84
已采纳

自动填充输入Javascript

I have this script to fill a input box from a link, but it loads only value="Autofill successful." and I want something to load dynamic thing like from a php file like get-fill.php?=names

<input type="text" name="name_textbox" id="id_textbox" />   
<a onclick="autofill()" href="#">hey</a>

<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" language="JavaScript">
    function autofill(){
        var object = document.getElementsByName('name_textbox');
        object.item(0).value="Autofill successful.";
    }


</script>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dsh77114 2014-03-06 12:36
    关注

    get-fill.php:

    if(isset($_POST['names'])){
        echo 'Autofill successful.';
    } else {
        echo 'names not set';
    }
    

    JS:

    function autofill(){
        $.ajax({
            url: "get-fill.php",
            type: "POST",
            dataType: 'text',
            data: {names: true},
            success: function(text){
                $("input[name=name_textbox]").val(text);
            }
        });
    }
    

    HTML

    <input type="text" name="name_textbox" id="id_textbox" />   
    <a onclick="autofill()" href="#">hey</a>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 如何在3D高斯飞溅的渲染的场景中获得一个可控的旋转物体
  • ¥88 实在没有想法,需要个思路
  • ¥15 MATLAB报错输入参数太多
  • ¥15 python中合并修改日期相同的CSV文件并按照修改日期的名字命名文件
  • ¥15 有赏,i卡绘世画不出
  • ¥15 如何用stata画出文献中常见的安慰剂检验图
  • ¥15 c语言链表结构体数据插入
  • ¥40 使用MATLAB解答线性代数问题
  • ¥15 COCOS的问题COCOS的问题
  • ¥15 FPGA-SRIO初始化失败