duanhan5388
2016-03-22 20:01
浏览 68

是否可以在没有Swift或Objective-C的情况下使用Go创建iOS应用? [关闭]

I will soon start mobile development on iOS and I would like to know if it possible to create an app with Go along with React Native ​​(for example) without using Swift or Objective-C.

I searched for answers about Quora and Google, but none are precise enough.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我很快将开始在iOS上进行移动开发,我想知道是否可以使用Go创建应用 例如,使用React Native而不使用Swift或Objective-C。

我搜索了有关Quora和Google的答案,但都不够精确。 < / DIV>

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

3条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题