dongren9966 2017-05-06 23:38
浏览 2152
已采纳

如何使用Golang HTTP客户端正确设置URL中的路径参数?

I'm using net/http package and i would like to set dynamic values to an POST url:

http://myhost.com/v1/sellers/{id}/whatever

How can i set id values in this path parameter?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • ds3016 2017-05-07 17:47
    关注

    If you are trying to add params to a URL before you make a server request you can do something like this.

    const (
        sellersURL = "http://myhost.com/v1/sellers"
    )
    
    q := url.Values{}
    q.Add("id", "1")
    
    req, err := http.NewRequest("POST", sellersURL, strings.NewReader(q.Encode()))
    if err != nil {
        return err
    }
    
    req.Header.Add("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded")
    req.Close = true
    
    resp, err := http.DefaultClient.Do(req)
    if err != nil {
        return err
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 两块ADC0804用proteus仿真时,出现异常
  • ¥15 关于风控系统,如何去选择
  • ¥15 这款软件是什么?需要能满足我的需求
  • ¥15 SpringSecurityOauth2登陆前后request不一致
  • ¥15 禅道二次开发编辑版本,上传不了发行包
  • ¥30 arcgis处理夜间灯光数据,使用投影栅格使图像变暗
  • ¥15 荔枝派Zero开发板登陆后怎么自动执行可执行文件
  • ¥15 复现:how to backdoor federated learning
  • ¥15 vue进度条切换,带有背景边框
  • ¥15 安防监控网络故障问题