dsz7121 2016-05-03 07:49
浏览 333
已采纳

如何使用Golang从Windows /注册表中返回默认值

I just want to return a (Default) string value in Windows registry with Golang

k, err := registry.OpenKey(registry.LOCAL_MACHINE, `SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion`, registry.QUERY_VALUE)
if err != nil {
    log.Fatal(err)
}
defer k.Close()

s, _, err := k.GetStringValue("(Default)") // It won't work
// s, _, err := k.GetStringValue("SystemRoot") // This is worked
if err != nil {
    log.Fatal(err)
}
fmt.Printf("Windows system root is %q
", s)

I run it in CMD admin mode but there was noting to see

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douzhan3900 2016-05-03 09:44
    关注

    I find it out!

    k, err := registry.OpenKey(registry.LOCAL_MACHINE, `SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion`, registry.ALL_ACCESS)
    s, _, err := k.GetStringValue("") // The blank one refers to (Default)
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程
  • ¥15 完成下列问题完成下列问题
  • ¥15 C#算法问题, 不知道怎么处理这个数据的转换
  • ¥15 YoloV5 第三方库的版本对照问题
  • ¥15 请完成下列相关问题!