dougou1943
2019-02-27 02:40
浏览 247
已采纳

如何在Golang urfave CLI中将标志值传递给子命令

I am using urfave at https://github.com/urfave/cli to create a CLI with two subcommands. I am able to create a CLI with a subcommand, but I really have no idea how to define the flags. What's the difference between the global flag and local flag?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我在 https://github.com/urfave/cli 使用两个子命令创建CLI。 我能够使用子命令创建CLI, 但是我真的不知道如何 定义标志。 全局标志和局部标志有什么区别?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题