dqq46733
2015-09-08 14:38
浏览 416
已采纳

Golang 1.5 io.Copy被两个TCPConn阻止

http://play.golang.org/p/gZo5RqgY4F

I have a question with io.Copy method. The link above will block in line 44 under Go 1.5. But will pass in 1.4.2. I have no idea with this issue.

Here is my go version: go version go 1.5 darwin/amd64.

When did the io.Copy return in go 1.5?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

http://play.golang.org/p/gZo5RqgY4F

我对 io.Copy 方法有疑问。 上面的链接将在Go 1.5下的44行中阻塞。 但将在1.4.2中通过。 我不知道这个问题。

这是我的go版本: go版本go 1.5 darwin / amd64

io.Copy 何时返回go 1.5?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题