doushan1850
2019-06-25 16:51
浏览 92
已采纳

我应该在哪里存储服务注册服务器的端点?

I'm learning about microservices recently. I tried using consul for service discovery. I wonder if I deploy the consul server, so where should i store endpoint of that server? Is it good to hard code in env variable of each services?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我最近正在学习微服务。 我尝试使用领事进行服务发现。 我想知道是否部署领事服务器,那么该服务器的端点应该存储在哪里? 在每个服务的env变量中进行硬编码是否很好?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题