doushi8231 2016-05-10 14:49
浏览 773
已采纳

如何在Golang HTML模板中使用算术运算符

I want to compare field 'FileSize' in my html go temple with variable 'minsize' in my code (.FileSize < *minsize). I have no idea how to do it. See below

{{ if lt .FileSize *minsize }}
<td style="color:red;">{{.FileSize}}</td>
{{else}}
<td>{{.FileSize}}</td>
{{end}}
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsd57259 2016-05-11 08:50
    关注

    Akama Razor tells me, that you don't need to use GO code here. it's much better to use JS in such situation.

    Good luck!

    s = document.getElementsByTagName('td');
    
    for (i = 0; i < s.length; i++) {
      if (parseInt(s[i].innerText) > 123) {
        s[i].style = 'color:red';
      }
    }
    <head lang="en">
      <title>123</title>
    </head>
    
    <body>
      <table>
        <tbody>
          <tr>
            <td>123</td>
            <td>1234</td>
          </tr>
        </tbody>
      </table>
      <script>
        s = document.getElementsByTagName('td');
        for (i = 0; i < s.length; i++) {
          if (parseInt(s[i].innerText) > 123) {
            s[i].color = '#fff';
          }
        }
      </script>
    </body>

    </div>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 stata安慰剂检验作图但是真实值不出现在图上
  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题