weixin_33730836 2015-12-08 18:20 采纳率: 0%
浏览 30

Ajax查询给出空值

Everytime I try to do something on my site which includes AJAX query, I get null value, but on Post value is not null.

Screenshot

Function

function lawProposePrompCall(v,m,f){
    if(v == 1){
        $.prompt('',{callback: reload, buttons:{Close: 0}});
        $(".jqimessage").hide();
        $(".jqimessage").html('<div style="text-align:center;"><img src="/public/images/loading.gif" alt="Loading" id="loading" /></div>');
        $('.jqimessage').fadeIn('fast');
        $.post(url+'/ajax-query', { action: "law-propose-acc", data: f.colawtype, data2: f.colawd2, data3: f.colawd3, data4: f.colawd4, data5: f.colawd5, data6: f.colawd6},
            function(data){
                if(data.status==1){
                    $('.jqimessage').html(data.communicat);
                    $('.jqimessage').fadeIn('fast');
                }else{
                    $('.jqimessage').html('Server Error');
                    $('.jqimessage').fadeIn('fast');
                }
            }, "json");
    }
}

And how do I properly convert it to JSon code?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • weixin_33691817 2016-02-29 12:48
    关注

    Removed one of the RecurencyDownRow() functions and it worked.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记