?Briella 2009-11-06 07:00 采纳率: 0%
浏览 15

jquery-在多个.load之后执行[x]

Once all three loads are complete...

$("#sidebar a").live("click", function(e){ 
    $(this).addClass("selected loading");
    $("#conceptual").load(conceptualUrl, null, function(){ $(this).removeClass('loading').show("fast");  });
    $("#development").load(developmentUrl, null, function(){ $(this).removeClass('loading').show("fast"); });
    $("#operational").load(operationalUrl, null, function(){ $(this).removeClass('loading').show("fast"); });
});

How can I remove the loading class from the link once ALL THREE loads are complete?

$("#sidebar a.loading").removeClass("loading");

Thanks!

  • 写回答

6条回答 默认 最新

  • weixin_33697898 2009-11-06 07:07
    关注
    var to_be_loaded = 3;
    var loaded_so_far = 0;
    
    $("#sidebar a").live("click", function(e){ 
        $(this).addClass("selected loading");
        $("#conceptual").load(conceptualUrl, null, function(){ checkLoad(); $(this).removeClass('loading').show("fast");  });
        $("#development").load(developmentUrl, null, function(){ checkLoad(); $(this).removeClass('loading').show("fast"); });
        $("#operational").load(operationalUrl, null, function(){ checkLoad(); $(this).removeClass('loading').show("fast"); });
    });
    
    function checkLoad() {
        loaded_so_far ++;
        if(loaded_so_far == to_be_loaded) $("#sidebar a.loading").removeClass("loading");
    }
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Fluent齿轮搅油
  • ¥15 八爪鱼爬数据为什么自己停了
  • ¥15 交替优化波束形成和ris反射角使保密速率最大化
  • ¥15 树莓派与pix飞控通信
  • ¥15 自动转发微信群信息到另外一个微信群
  • ¥15 outlook无法配置成功
  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素