weixin_33738578 2015-10-23 09:20 采纳率: 0%
浏览 74

通过Ajax延迟加载的问题

I am using http://www.appelsiini.net/projects/lazyload

I am loading images via ajax. Issue is when I load images they show directly then lazyload shows fadeIn effect.

What I want is that image should load with fadeIn effect.

Here is my code

$.ajax({
            type: 'get',
            url: "{{ URL::route('salon.filtergym') }}",
            cache: false,
            data:  {"areas":areas,"distance":distance,"gender":gender,"gymSearchKey":gymSearchKey,"sortPattern":sortPattern,"res": res}
            }).done(
                    function( response ) {
                        $('#result').html(response);
                        if( total == currentRecord && total > 0) {
                            /*Condition for add new button for search in nearby Area*/
                            if((areaID != "") && (gymSearchKey == "") && (areas.length == 1)&&($.inArray(areaID, areas) !== -1))
                            {
                                $('#result').append('<a class="btn blue nearByRecords btn-block" rel='+areaID+' name="'+currentRecord+'" href="javascript:;">Show gyms from nearby areas of '+areaName+' <i class="fa fa-angle-right reset-detail-icon"></i></a>');
                            }
                        }
                        NProgress.done();

                        $("img.lazy").show().lazyload({
                            effect : "fadeIn"
                        });

                    }
            );
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • weixin_33725515 2015-10-23 10:09
    关注

    try to remove the show() as follows:

    $("img.lazy").lazyload({
        effect : "fadeIn"
    });
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 iqoo11 如何下载安装工程模式
  • ¥15 本题的答案是不是有问题
  • ¥15 关于#r语言#的问题:(svydesign)为什么在一个大的数据集中抽取了一个小数据集
  • ¥15 C++使用Gunplot
  • ¥15 这个电路是如何实现路灯控制器的,原理是什么,怎么求解灯亮起后熄灭的时间如图?
  • ¥15 matlab数字图像处理频率域滤波
  • ¥15 在abaqus做了二维正交切削模型,给刀具添加了超声振动条件后输出切削力为什么比普通切削增大这么多
  • ¥15 ELGamal和paillier计算效率谁快?
  • ¥15 蓝桥杯单片机第十三届第一场,整点继电器吸合,5s后断开出现了问题
  • ¥15 file converter 转换格式失败 报错 Error marking filters as finished,如何解决?