quit326575 2015-06-30 07:24 采纳率: 0%
浏览 1644

mongodb db.eval异常问题

平台使用的是SUSE11 ,mongodb版本为2.6.6,创建collection正常,写入简单的js函数
function process()
{
return '1111';
}
在shell内执行出现异常
db.eval('process()');
mongodb自动断开,服务提示为:

Fatal error in v8::Context::New()
V8 is no longer usable

难道是suse上的V8引擎有问题?如何处理呢/

  • 写回答

1条回答

  • oyljerry 2015-07-01 04:32
    关注

    Hi, this is not so much of an issue, but if you write your app such that new v8 objects are continuously created, be warned that ones you've finished dealing with are not garbage-collected, creating a memory leak which eventually leads to the error stated in the title. My uneducated guess is that it has to do with Ruby and JavaScript objects holding mutual cyclic references.

    是不是内存溢出了。

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 sub地址DHCP问题
  • ¥15 delta降尺度计算的一些细节,有偿
  • ¥15 Arduino红外遥控代码有问题
  • ¥15 数值计算离散正交多项式
  • ¥30 数值计算均差系数编程
  • ¥15 redis-full-check比较 两个集群的数据出错
  • ¥15 Matlab编程问题
  • ¥15 训练的多模态特征融合模型准确度很低怎么办
  • ¥15 kylin启动报错log4j类冲突
  • ¥15 超声波模块测距控制点灯,灯的闪烁很不稳定,经过调试发现测的距离偏大