weixin_39892481
weixin_39892481
2020-12-27 15:11

Client caches first added server and never let it go

Hello,

Today i've decided to try seafile i've installed both server and the client. After some hours of unsuccessful attempts to get it working with ssl and windows server i notice that once i put the url of the server whatever changes i made to client it still sticks to the first i added and refuses to update the new. I uninstalled it and installed it again and once i start it logs displays that it connects to the first address.. Before i even added one!

I cleaned my registry, deleted ccnet folder from my account nothing helps it still remembers it from somewhere and i cant find where it kept it.

该提问来源于开源项目:haiwen/seafile-client

  • 点赞
  • 写回答
  • 关注问题
  • 收藏
  • 复制链接分享
  • 邀请回答

7条回答

  • weixin_39789979 weixin_39789979 4月前

    could you try to delete the key HKEY_CURRENT_USER\Software\Seafile\Seafile Client\UsedServerAddresses manually and restart the client?

    点赞 评论 复制链接分享
  • weixin_39892481 weixin_39892481 4月前

    I tried that as well, didn't helped at all

    点赞 评论 复制链接分享
  • weixin_39789979 weixin_39789979 4月前

    or do you have PreconfigureServerAddrOnly set as the faq manual describes?

    点赞 评论 复制链接分享
  • weixin_39892481 weixin_39892481 4月前

    I Deleted the entire "HKEY_CURRENT_USER\Software\Seafile" package

    点赞 评论 复制链接分享
  • weixin_39661405 weixin_39661405 4月前

    https://github.com/haiwen/seafile-client/issues/826

    点赞 评论 复制链接分享
  • weixin_39594103 weixin_39594103 4月前

    Just uninstall the client, during the uninstallation, when a dialog popup asking "whether to delete all configs", choose Yes.

    点赞 评论 复制链接分享
  • weixin_39892481 weixin_39892481 4月前

    I tried that, didn't worked.

    点赞 评论 复制链接分享

相关推荐