将ExtJS与YII一起使用

有没有人有使用yii的extjs的经验? 我很难理解Yii的文件夹结构应该是什么样子。 我有使用Spring MVC的extjs的经验,但不确定文件夹结构应该如何与Yii一起看。</ p>

提前致谢</ p>
</ div>

展开原文

原文

Does anyone have any experience using extjs with Yii? I am having some difficulty understanding what the folder structure should look like with Yii. I have experience using extjs with Spring MVC but unsure how the folder structure should look with Yii.

Thanks in advance

1个回答



我没有使用ExtJs,但我使用过Yii。 我猜是ExtJS有一个主文件夹。 这在 extensions </ code>中最好。 然后在代码中,您可以使用别名 ext.extjs </ code>来引用任何文件。 然后,为了获得脚本并提供服务,您可以使用 AssetManager 将其发布到 服务的公共文件夹。</ p>
</ div>

展开原文

原文

I've not used ExtJs but I have used Yii. I'm guessing there's a single main folder for ExtJS. That would be best in extensions. Then in the code you can refer to any files within using the alias ext.extjs. Then to get scripts out and served you can use the AssetManager to publish them to the public folder for serving.

dsjfrkvn818747
dsjfrkvn818747 决定使用Spring MVC
7 年多之前 回复
douliaotong4944
douliaotong4944 感谢Paystey的回应。 我看起来更符合使用ExtJS MVC文件夹结构并使用Yii控制器来处理前面传回的JSON。
接近 8 年之前 回复
Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问
相关内容推荐