dongyo1959 2014-05-27 14:42
浏览 43
已采纳

为什么在PHP中为数组分配新值会失败?

Consider:

array (size=1)
  0 =>
    array (size=5)
      'name' => string '15268459735 Farming and Projects XXXXX' (length=38)
      'region' => string '2' (length=1)
      'entitynumber' => string '2012/002086/24' (length=14)
      'ownership' => string '6' (length=1)
      'id' => string '26249' (length=5)

Why does the following still return the same array without the owner element?

foreach ($result as $row)
{
    $row['owner'] = 1;
}
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doujishan2247 2014-05-27 14:43
    关注

    Try passing the array by reference:

    foreach ($result as &$row) {
        $row['owner'] = 1;
    }
    

    See also: What's the & for, anyway?

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程
  • ¥15 完成下列问题完成下列问题
  • ¥15 C#算法问题, 不知道怎么处理这个数据的转换
  • ¥15 YoloV5 第三方库的版本对照问题
  • ¥15 请完成下列相关问题!