duanqin7791 2014-04-03 20:25
浏览 80
已采纳

在Ubuntu 13.10,PHP 5.5上安装Phalcon - 操作码无效

I have installed Phalcon using the instructions in the download page on a brand new server with Ubuntu 13.10, Apache 2.4 and PHP 5.5

When I try to run the test/default application I am seeing this in the Apache logs:

[Wed Apr 02 18:46:14.381872 2014] [core:notice] [pid 7634] AH00052: child pid 7639 exit signal Illegal instruction (4)

Additional hunting and tracking I ran across this in dmesg

[1156560.603934] traps: php[5067] trap invalid opcode ip:7fa191d7ddc8 sp:7fffa291e4c0 error:0 in phalcon.so[7fa191c18000+28d000] [1157014.697160] traps: php[6185] trap invalid opcode ip:7ff2b48f5dc8 sp:7fff678e6f00 error:0 in phalcon.so[7ff2b4790000+28d000]
[1157054.064211] traps: php[6205] trap invalid opcode ip:7ff3f4deddc8 sp:7fff6d8f26c0 error:0 in phalcon.so[7ff3f4c88000+28d000] [1157071.808218] traps: php[6256] trap invalid opcode ip:7faee68eddc8 sp:7fffa58c37b0 error:0 in phalcon.so[7faee6788000+28d000] 

Any help appreciated.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongrenzheng1619 2014-04-03 20:25
    关注

    Try compiling Phalcon this way:

    cd cphalcon/build/safe
    export CFLAGS="-O2 -fvisibility=hidden"
    phpize 
    ./configure --enable-phalcon
    make
    sudo make install
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥35 平滑拟合曲线该如何生成
  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站
  • ¥50 成都蓉城足球俱乐部小程序抢票
  • ¥15 yolov7训练自己的数据集