dqo58772 2013-04-12 12:17
浏览 55
已采纳

在PI中从浏览器执行GPIO python

Im trying to execute a php script that invokes a python program to control GPIO pins in Raspberry Pi. i'm able to get it work by running it in the terminal. But when i run it from midori browser im not able to get it work...pls help me out the below is the php code...!

<?php
    echo "Executing Python";
    exec("python /usr/bin/Light.py");
 ?> 

the following is the python code

import RPi.GPIO as GPIO
 import time

 def blink(pin):

GPIO.output(pin,True)

   time.sleep(1)

GPIO.output(pin,False)

time.sleep(1)

return

GPIO.setup(11,GPIO.OUT)

for i in range(0,20):

  blink(11)

 cleanup()

Thanks in advance !

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsnd7200 2013-07-18 18:37
    关注

    Add permission for www-data: sudo visudo

    Add the following line to the end: www-data ALL=NOPASSWORD: /usr/bin/Light.py

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 这个电路是如何实现路灯控制器的,原理是什么,怎么求解灯亮起后熄灭的时间如图?
  • ¥15 matlab数字图像处理频率域滤波
  • ¥15 在abaqus做了二维正交切削模型,给刀具添加了超声振动条件后输出切削力为什么比普通切削增大这么多
  • ¥15 ELGamal和paillier计算效率谁快?
  • ¥15 file converter 转换格式失败 报错 Error marking filters as finished,如何解决?
  • ¥15 Arcgis相交分析无法绘制一个或多个图形
  • ¥15 关于#r语言#的问题:差异分析前数据准备,报错Error in data[, sampleName1] : subscript out of bounds请问怎么解决呀以下是全部代码:
  • ¥15 seatunnel-web使用SQL组件时候后台报错,无法找到表格
  • ¥15 fpga自动售货机数码管(相关搜索:数字时钟)
  • ¥15 用前端向数据库插入数据,通过debug发现数据能走到后端,但是放行之后就会提示错误