dtdb99743
2015-06-16 21:17
浏览 26
已采纳

我可以使用silex获取请求的域名吗?

I want to create one silex application that listens to requests to routes to two domains. Depending on the domain the response should be different. I know I can simply inject a Request object and use that to get the host from, but I'd like to use a nicer way like this, but using Silex.

Is this possible and if so: how?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我想创建一个侦听路由到两个域的请求的silex应用程序。 根据域,响应应该不同。 我知道我可以简单地注入一个Request对象并使用它来获取主机,但我想使用更好的方式,如这个,但使用的是Silex。

这是可能的,如果是这样的话:怎么样?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

2条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题