douwei2713 2018-03-28 13:54
浏览 333
已采纳

不推荐使用each()函数; 无法弄清楚如何改变为foreach

<?php
ini_set('error_reporting', E_ALL); // error reporting

// save uploaded files
$i = 1;
while (list ($item, $value) = each ($_FILES)){
    if(substr($item, 0, 11) == 'imageloader'){
        $fileName = $i.'.'.substr($item, 11, 3); // make file name
        move_uploaded_file($value['tmp_name'], $fileName); // save file
        $i++;
    }
}
?>

I need to use foreach. I have tried but it just doesn't work. Can anyone help me change the EACH to a FOREACH loop?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doujiyun8846 2018-03-28 14:21
    关注

    Change while (list ($item, $value) = each ($_FILES)){

    to

    foreach( $_FILES as $key => $file ) { }
    

    the syntax above is really old and shouldn't be used.

    Moreover you don't get extension properly in order to get extension use

    $ext = pathinfo($file['name'], PATHINFO_EXTENSION);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 为什么使用javacv转封装rtsp为rtmp时出现如下问题:[h264 @ 000000004faf7500]no frame?
  • ¥15 乘性高斯噪声在深度学习网络中的应用
  • ¥15 运筹学排序问题中的在线排序
  • ¥15 关于docker部署flink集成hadoop的yarn,请教个问题 flink启动yarn-session.sh连不上hadoop,这个整了好几天一直不行,求帮忙看一下怎么解决
  • ¥30 求一段fortran代码用IVF编译运行的结果
  • ¥15 深度学习根据CNN网络模型,搭建BP模型并训练MNIST数据集
  • ¥15 C++ 头文件/宏冲突问题解决
  • ¥15 用comsol模拟大气湍流通过底部加热(温度不同)的腔体
  • ¥50 安卓adb backup备份子用户应用数据失败
  • ¥20 有人能用聚类分析帮我分析一下文本内容嘛