doujia1871 2016-09-07 13:14
浏览 51

为什么json_decode用哈希符号返回NULL

Use $.post to send array from JS to PHP file:

    $.ajax({
        url: window.location + "crawler/",
        type: "POST",
        dataType: "json",
        data: {
            wartosc: zmienna
        },
        success: function (odp) {
            tab = JSON.stringify(odp);
            $.post(window.location + "crawler/return_data",
                {
                    data: tab  //tab->array
                },
                function (data) {
                    $('#wynik').html(data);
                    $('.pobierz').show();
                }
            )
        }
    })

before use json_decode() in PHP using var_dump($_POST['data']); array looks like this:

string(612) "[{"Nazwa":"http://wp.pl/","Adres IP":"212.77.98.9","Kod odpowiedzi":301,"Roboty":"-","Tytul":"-","Slowa kluczowe":"-","Opis":"-"},{"Nazwa":"http://www.wp.pl/","Adres IP":"212.77.98.9","Kod odpowiedzi":200,"Roboty":"index,follow","Tytul":"Wirtualna Polska - Wszystko co ważne - www.wp.pl","Slowa kluczowe":"wp.pl, WP, Wirtualna Polska, Pogoda, Wiadomości, Newsy, Informacje, Sport, Finanse, Rozrywka, Program, Telewizja, #dziejesiewpolsce","Opis":"Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie."}]" 

And everything fine, but when send this array to another PHP script using this (can't use AJAX):

window.location.href = window.location + "crawler/save_to_csv?data=" + tab;

And try var_dump($_GET['data']); return:

string(422) "[{"Nazwa":"http://wp.pl/","Adres IP":"212.77.98.9","Kod odpowiedzi":301,"Roboty":"-","Tytul":"-","Slowa kluczowe":"-","Opis":"-"},{"Nazwa":"http://www.wp.pl/","Adres IP":"212.77.98.9","Kod odpowiedzi":200,"Roboty":"index,follow","Tytul":"Wirtualna Polska - Wszystko co ważne - www.wp.pl","Slowa kluczowe":"wp.pl, WP, Wirtualna Polska, Pogoda, Wiadomości, Newsy, Informacje, Sport, Finanse, Rozrywka, Program, Telewizja, " 

String cut as '#' symbol and if delete this hash from url string:

'#dziejesiewpolsce'

All works perfect, but I need hash symbol. How to do this?

Thanks

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • duanemei2194 2016-09-07 13:16
    关注

    You need to encode your value correctly for usage in a url.

    In javascript:

    ... + "crawler/save_to_csv?data=" + encodeURIComponent(tab);
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 在获取boss直聘的聊天的时候只能获取到前40条聊天数据
  • ¥20 关于URL获取的参数,无法执行二选一查询
  • ¥15 液位控制,当液位超过高限时常开触点59闭合,直到液位低于低限时,断开
  • ¥15 marlin编译错误,如何解决?
  • ¥15 有偿四位数,节约算法和扫描算法
  • ¥15 VUE项目怎么运行,系统打不开
  • ¥50 pointpillars等目标检测算法怎么融合注意力机制
  • ¥20 Vs code Mac系统 PHP Debug调试环境配置
  • ¥60 大一项目课,微信小程序
  • ¥15 求视频摘要youtube和ovp数据集