dp709369831 2011-10-24 22:30
浏览 51
已采纳

如何知道Colorbox是否打开了PHP页面?

I know the PHP code should be somthing like this:

if(!empty($_GET['isajax']) || !empty($_POST['isajax'])) $isajax=TRUE; else $isajax=FALSE;
if(!$isajax){
//load header
}

I need to know how i can edit Colorbox script to automatically send "isajax" on each AJAX request.

I have added

$.extend(settings.data, {isajax:'yes'});

Before

$loadingBay.load(href, settings.data, function (data, status, xhr) {
                prep(status === 'error' ? $tag(div, 'Error').text('Request unsuccessful: ' + xhr.statusText) : $(this).contents());
            });

But does not work.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongmi5015 2011-10-25 00:39
    关注

    jQuery does this for you already.

    In PHP, check for the following property...

    if ($_SERVER['HTTP_X_REQUESTED_WITH'] == 'XMLHttpRequest') {
        // requested via AJAX
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程
  • ¥15 完成下列问题完成下列问题
  • ¥15 C#算法问题, 不知道怎么处理这个数据的转换
  • ¥15 YoloV5 第三方库的版本对照问题
  • ¥15 请完成下列相关问题!