doutun1875 2013-10-01 15:53
浏览 64
已采纳

调用未定义的方法Imagick :: writeImageFile()

I've a problem with Imagick - PHP. I've this code :

function createImages ($src, $dst, $width, $height)
{
        $image = new Imagick($src);
        $image->stripImage();

        $color = new ImagickPixel();
        $color->setColor('rgb(255,255,255)');
        if(resizeimage($image, $width, $height)) {
            $image->borderimage($color, 
            intval(($width - $image->getimagewidth()) / 2), 
            intval(($height - $image->getimageheight()) / 2));
            $image1 = new Imagick();
            $image1->newImage($width, $height, new ImagickPixel('white'));
            $image1->setImageColorspace($image->getImageColorspace());
            $image1->compositeImage($image, $image1->getImageCompose(), 0, 0);
            $image1->setImageCompressionQuality(90);
            $image1->setimagecompression(Imagick::COMPRESSION_JPEG);
            $image1->setformat('jpeg');
            $fileHandle = fopen($dst, "w");
            $image1->writeImageFile($fileHandle);
            $color->destroy();
            $image1->destroy();
        }           
        $image->destroy();
        return true;
}

And this error :

Fatal error: Call to undefined method Imagick::writeImageFile()

I don't understand why all other methods work good, but not writeImageFile(). Can you help me please?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dsf6778 2013-10-01 16:07
    关注

    The writeImageFile function is available in ImageMagick version 6.3.6, so perhaps your version is not recent enough? There is also writeImage which may be a usable alternative in your case: http://www.php.net/manual/en/imagick.writeimage.php

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 使用rabbitMQ 消息队列作为url源进行多线程爬取时,总有几个url没有处理的问题。
  • ¥85 maple软件,solve求反函数,出现rootof怎么办?
  • ¥15 求chat4.0解答一道线性规划题,用lingo编程运行,第一问要求写出数学模型和lingo语言编程模型,第二问第三问解答就行,我的ddl要到了谁来求了
  • ¥15 Ubuntu在安装序列比对软件STAR时出现报错如何解决
  • ¥50 树莓派安卓APK系统签名
  • ¥15 maple软件,用solve求反函数出现rootof,怎么办?
  • ¥65 汇编语言除法溢出问题
  • ¥15 Visual Studio问题
  • ¥20 求一个html代码,有偿
  • ¥100 关于使用MATLAB中copularnd函数的问题