douhulao7642 2017-12-24 13:43
浏览 76
已采纳

如何在symfony2验证器引擎中将参数发送到转换文件?

the {{ limit }} variables will not be replaced for the length when i use the translations files.

My variable with the validation stuff

/**
 * The Username
 *
 * @var string
 *
 * @Assert\NotBlank(message="user.username.notBlank")
 * @Assert\NotNull(message="user.username.notNull")
 * @Assert\Length(
 *      min = 2,
 *      max = 50,
 *      minMessage = "user.username.length.min",
 *      maxMessage = "user.username.length.max"
 * )
 * @\Doctrine\ORM\Mapping\Column(type="string", name="username")
 */
private $username;

My translation file:

user:
username:
notBlank: Der Benutzername darf nicht leer sein.
notNull: Der Benutzername darf nicht leer sein.
length:
  min: Der Benutzername muss mindestens {{ limit }} Zeichen lang sein.
  min: Der Benutzername darf maximal {{ limit }} Zeichen lang sein.

After the translation i got the error

"Der Benutzername muss mindestens {{ limit }} Zeichen lang sein."

instead of

"Der Benutzername muss mindestens 2 Zeichen lang sein."

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doujiena0025 2017-12-31 21:33
    关注

    What is your version of Symfony?

    Maybe a problem of indentation, try

    user:
      username:
         notBlank: Der Benutzername darf nicht leer sein.
         notNull: Der Benutzername darf nicht leer sein.
         length:
           min: Der Benutzername muss mindestens {{ limit }} Zeichen lang sein.
           max: Der Benutzername darf maximal {{ limit }} Zeichen lang sein.

    You wrote 2 times "min"

    or owerride translations validator

    </div>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 链接问题 C++LNK2001 无法解析的外部符号
  • ¥50 安装pyaudiokits失败
  • ¥15 计组这些题应该咋做呀
  • ¥60 更换迈创SOL6M4AE卡的时候,驱动要重新装才能使用,怎么解决?
  • ¥15 让node服务器有自动加载文件的功能
  • ¥15 jmeter脚本回放有的是对的有的是错的
  • ¥15 r语言蛋白组学相关问题
  • ¥15 Python时间序列如何拟合疏系数模型
  • ¥15 求学软件的前人们指明方向🥺
  • ¥50 如何增强飞上天的树莓派的热点信号强度,以使得笔记本可以在地面实现远程桌面连接