同步大量SQLite数据库的最简单方法

我创建了一个带有SQLite数据库的移动应用程序。 但是,现在我需要在服务器上更新此数据库,而不仅仅是设备本身,因为它将被许多用户使用。 有没有一种简单的方法可以做到这一点,或者是使用PHP创建新数据库的最佳选择?</ p>
</ div>

展开原文

原文

I created a mobile application with a SQLite database. However, now I need this database to be updated on a server rather than just the device itself as it will be used by a number of users. Is there an easy way to do this or is the best option to create a new database using PHP?

Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问