douyan1896
2014-03-08 19:58
浏览 204
已采纳

Vagrant:使用已安装的虚拟机和PuPHPet

I configured Vagrant via shell with my own bootstrap.sh. Now I am trying to create a virtual machine using PuPHPet.

How can I use the already installed virtual machine instead the one provided by PuPHPet?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我使用自己的bootstrap.sh通过shell配置了Vagrant。 现在我正在尝试使用PuPHPet创建虚拟机。</ p>

如何使用已安装的虚拟机而不是PuPHPet提供的虚拟机?</ p> </ div>

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题