dragon188199 2013-10-01 13:21
浏览 27
已采纳

使用PHP通过javascript传递信息

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css"/>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/swfobject/2.2/swfobject.js"></script>
<script src="./js/jquery.js"></script>
<script src="./js/laddubox.js"></script>
<script src="./js/pop.js"></script>
<script src="./js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
    var sbs = {
         'url' : '<?="./gearedup-pics/"?>',
        'logged' : '<?=$notregister?>',
        'userid' : '<?= $id ?>',
        'father' : '<?= $father ?>' ,
        'mother'  : '<?= $mother ?>',
        'kid'  : "<?= $kid ?>"
        };
</script>
<title><?=$title?></title>
</head>

I am sending information via javascript using php but $kid ,$mother and $father are in array format . So its showing me an error.

Notice: Array to string conversion in C:\xampp\htdocs\sbs\sbs\html\meta.php on line 19
Array' ,

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanrenzou1619 2013-10-01 13:24
    关注

    <?= converts the variable to a string and outputs it. Implicitly converting arrays to strings results in a notice (not an error).

    I advise you to use json_encode():

    <?php
    $data = array(
      'url'    => './gearedup-pics/',
      'logged' => $notregister,
      'userid' => $id,
      'father' => $father,
      'mother' => $mother,
      'kid'    => $kid
    );
    ?>
    var sbs = <?php echo json_encode($data); ?>;
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测
  • ¥15 ETLCloud 处理json多层级问题
  • ¥15 matlab中使用gurobi时报错
  • ¥15 这个主板怎么能扩出一两个sata口
  • ¥15 不是,这到底错哪儿了😭
  • ¥15 2020长安杯与连接网探
  • ¥15 关于#matlab#的问题:在模糊控制器中选出线路信息,在simulink中根据线路信息生成速度时间目标曲线(初速度为20m/s,15秒后减为0的速度时间图像)我想问线路信息是什么